Újraindítja a termelést a Bridgestone

Egyre több hír szól újrainduló gyárakról, a termelést fenntartó intézkedésekről, illetve termékekről és szolgáltatásokról, amelyek a járvány idejére, de akár azt követően is használhatók lesznek.

Az autóipar fokozatosan próbál visszaállni a termelésre. A termelést újraindító cégek közé a Bridgeston is beállt. A nemzetközi gumiabroncsgyártó közölte: folyamatosan újraindítja gyárai működését  a termékei iránti kereslet alapján az EMIA (Európa, Oroszország, Közel-Kelet, India és Afrika) régióban. A cég tatabányai gyára a járvány hatására "egy rövid időszakban csökkentett kapacitással üzemelt" - emlékeztettek közleményükben.

 

Újraindítja a termelést a Bridgestone

 

Az újraindítási tervek tükrözik a keresleti trendeket. A vállalat az EMIA régióban számos piaci szegmensben, köztük a közvetlenül az autógyáraknak szállított személygépkocsi gumiabroncsok, valamint a kereskedelmi (teherautó és autóbusz) abroncsok szegmensében már élénkülést tapasztal - írták. A vállalat számos munka-egészségügyi óvintézkedést hozott gyáraiban - tették hozzá.

 

T.D/MTI