A magassarkú szandálok tényleg mindenhez passzolnak – de milyen színben?

A magassarkú szandálok a nyárra hangolt ruhatár elengedhetetlen részei, hiszen eleganciát és nőiességet sugároznak. Azonban a megfelelő szín kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szandál valóban univerzális modellé váljon, amely bármely összeállításhoz passzol.

A fehér még mindig az ártatlanság, az elegancia és a letisztultság színe

fehér magassarkú szandál kifejezetten elegáns, valamint kifinomult. Ez az árnyalat a tisztaság és a frissesség jelképe, úgyhogy ilyen tekintetben is harmonizál a nyár szimbolikájával. Nagy előnye, hogy egyrészt szinte nem létezik olyan szín, amivel ne nézne ki jól, másrészt roppantul passzol a napbarnított bőr látványához. Mindezért különösen jól illik könnyű nyári szettekhez és maxi ruhákhoz. Például egy virágmintás ruha egyszerűen nagyszerű társ.

Továbbá egy pár fehér variáns remek döntés esküvőkre vagy formálisabb eseményekre is, különösen ha világos, pasztell színekkel szerepelhet. Az Aldo modelljei például elegánsak és kényelmesek, így ideálisak hosszabb napokra. A Steve Madden alternatívái pedig modern és trendi fellépést garantálnak, melyek esetében a hordásra vonatkozó legjobb alkalom minden alkalom.

 

 

A bézs jött, látott, majd letarolt mindent

bézs magassarkú szandál a leguniverzálisabb darabok közé tartozik. Ez a semlegesnek mondható szín szinte minden öltözékkel variálható, miközben a bőr természetes árnyalatához közel áll, így vizuálisan hosszabbítja a lábakat. A bézs modell különösen praktikus, ha a cél a figyelem ráirányítása a ruházatra, míg a szandál diszkréten elegáns alapként szolgál mindehhez.

A bézs modell tökéletes munkahelyi viselethez és elegáns esti rendezvényekhez egyformán. Sikerrel kombinálható világos nadrággal, szoknyával vagy akár sötétebb árnyalatú ruhával is. Egy bézs szandál és egy fehér nadrágblúz kombinációja például pazar összeállítás egy üzleti találkozóra. A CCC online felületén gyakorlatilag bármilyen alkalomra könnyen felfedezhető a minden tekintetben optimális variáns.

A Michael Kors bézs magassarkú darabja például klasszikus és időtálló, ami bármilyen elegáns outfithez passzol. A Nine West bézs modelljei pedig modern és kényelmes kialakításukkal aratnak.

 

 

A semlegesség valójában lehetőség a sokszínűségre!

A semleges árnyalatok, mint a fehér és a bézs, rendkívül sokoldalúak és könnyen kombinálhatók különböző stílusokkal és színekkel. Egy biztos: sosem mennek ki a divatból, vagyis mindenkor trendi választások, ahogy ezt a CCC széles választéka is bizonyítja.

Még mire érdemes odafigyelni a vásárlásnál?

A lábakra szabott magassarkú szandál nemcsak szép, hanem kényelmes is. Fontos a talpbetét puhasága, valamint a kiszemelt modell tartása. Megéri a bevágó, azaz túl szűk pántokat elkerülni, és a minden tekintetben személyre szabott sarokmagasságot preferálni. A legjobb minderről testközelből meggyőződni, ami könnyen megvalósítható a CCC üzleteiben országszerte számos helyszínen.

Visszatérve még a sarok kérdésére: a sarokmagasság kiválasztása egyéni preferenciák függvénye, de az örök irányadó a balesetmentes közlekedés feltételeinek garantálása. Az alacsonyabb sarkú szandálok kényelmesebbek a mindennapokra, míg a magasabb sarkúak elegánsabb összhatást biztosítanak különleges alkalmakra.