Kényelmes és divatos cipők, amelyeket gyermeked imádni fog idén nyáron

Ahogy azt a felnőttek esetében már megszokhattuk, minden évben más-más lábbelik számítanak igazán divatosnak. Azonban mindez a gyerek lábbelik esetén sincs másképp. Így amennyiben szeretnénk, hogy gyermekünk valóban trendi és kényelmes cipőt viseljen idén nyáron is, nem árt résen lennünk. Nézzük meg tehát, melyek azok a lábbelik, amelyek mind a divat, mind pedig a praktikusság szempontjából kétségkívül remek választást jelentenek majd csemeténk számára?

Mintás sneakerek

Ha az aktuális gyerekcipő kínálatot átböngésszük, akkor hamar szembetűnő lesz számunkra, hogy milyen nagy létszámban vannak jelen a sneakerek. Ezek a lábbelik ugyanis a kicsit esetében is rendkívül divatosak, ráadásul kellően univerzális, kényelmes viseletet jelentenek. Éppen ezért, bármilyen korú vagy nemű gyermek számára ideálisak lehetnek a nyári szezon alatt is. Arra viszont nem árt odafigyelnünk, hogy ha valóban a legjobb választást keressük, akkor érdemes a mostanság különösen trendi, színesebb modellek közül válogatnunk. Továbbá a nyári szezonra való tekintettel nem árt, ha a szellősebb bőrből készült darabokat részesítjük előnyben. Ilyen gyerek sneakerekből számtalan minőségi modellt fellelhetünk a legtöbb nagy divatáruház, például a CCC kínálatában is. Ha tehát nincs ötletünk arra vonatkozóan, hogy hol vásároljunk, itt bőséges választékot találhatunk. Ráadásul a CCC termékeit nem csupán áruházaiból, de weboldaláról is egyszerűen beszerezhetjük: https://ccc.eu/hu/gyerek.

Strapabíró bőrszandálok

A hőség idején egy-egy ilyen szellős lábbeli valóságos felüdülést jelenthet gyermekünk számára. A bőrszandálok könnyen idomulnak csemeténk lábaihoz, valamint csekély az esély rá, hogy bőrirritációt okozzanak. Továbbá mivel ezek a lábbelik rendkívül strapabíróak, így igencsak biztonságosnak is mondhatóak. A minőségi bőrszandálok ugyanis nem szakadnak el egykönnyen, amely igencsak fontos szempont, ha izgő-mozgó csöppségeink számára keresünk megfelelő nyári lábbelit. A letisztult dizájnnal rendelkező, különféle színekben pompázó modellek pedig nem csak divatosak, de ugyanennyire elegánsak is. Így ezek akár az alkalmi megjelenéshez is remekül passzolnak, ami még egy olyan előnyös tulajdonságuk, amelyről nem érdemes megfeledkeznünk.

 

 

 

Teniszcipők különféle változatokban

Legyen szó a megszokott fűzős, vagy a belebújós slip-on változatokról, ezek a vékony, szellős vászoncipők kétségkívül jó választásnak bizonyulnak a nyári szezon alatt bármely gyermek számára. Nem is csoda, hogy mostanság ilyen sokféle dizájnnal dobtak piacra belőlük a különféle gyártók. Ezek a gyerekcipők ugyanis idén valóban népszerűnek számítanak. Beszélhetünk a homogén árnyalatú variációikról, a monokróm dizájnnal rendelkezőkről vagy akár a kifejezetten színpompás modellekről is – egyikkel sem fogunk mellélőni. Így a legjobb, ha gyermekünket is bevonjuk a választásba, és közösen a saját ízléséhez passzoló darabokat választunk a megfelelő kereteken belül. Ugyanis ezen lábbelik mindegyike rendkívül divatosnak számít az idei nyár folyamán.