Tatabánya

Tatabánya polgármestere és Völner Pál avatta fel az új kerékpárutat

Tatabánya polgármestere és Völner Pál avatta fel az új kerékpárutat

Schmidt Csaba Tatabánya polgármestere és Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár közösen vágták át a nemzeti színű szalagot a beruházás átadásakor.

A „Tatabánya-Vértesszőlős-Tata településeket összekötő közlekedési célú kerékpárút építése az Által- ér mentén című projekt – KÖZOP-3.2.0-c08-2010-0003” zárórendezvényén a polgármester kiemelte: egészségünk megőrzése szempontjából is kiemelkedő ez a projekt, hiszen mindamellett, hogy testmozgást végzünk biztonságos úton, emellett kellemes környezetben tehetjük ezt meg, távol az autóktól.

Schmidt Csaba Tatabánya polgármestere és Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár


Schmidt Csaba Tatabánya polgármestere és Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár közösen vágták át a nemzeti színű szalagot a beruházás átadásakor


A közel 480 millió forintos beruházáshoz 444 millió forintos pályázati támogatást nyert el a három település önkormányzata és a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége. Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár az átadáson elmondta, a 2014-től induló uniós tervezési időszakban harmincmilliárd forint lesz a GINOP pályázati rendszerben kerékpárutak építésére.


Forrás és képek: tatabanya.hu

-tk-