Tatabánya

Tatabánya a természetvédelemben is élen jár

Tatabánya a természetvédelemben is élen jár

Tatabánya Megyei Jogú Város megkapta az "Által-ér Völgy Természeti és Kulturális Örökségéért" díjat, melyet Bereznai Csaba alpolgármester vett át.
Bereznai Csaba elmondta, hogy az önkormányzat és intézményei, a civil szerveztek sokat tesznek azért, hogy felhívják a figyelmet a természeti örökség védelmére, a környezettudatos gondolkodásra. Az alpolgármester többek között ezek közé sorolta a Klíma Kör tevékenységéért, a különböző szakmai rendezvényeket és konferenciákat, valamint az önkormányzat fűtéskorszerűsítési projektjeit.

Bereznai Csaba alpolgármester

Tatabánya Megyei Jogú Város megkapta az "Által-ér Völgy Természeti és Kulturális Örökségéért" díjat, melyet Bereznai Csaba alpolgármester vett átEmellett nemrég lezárult a „Kihívás Napja” programhoz kapcsolódó Szemetisz játék, amelyben a tudatos környezetvédelem, azon belül is a szemétszedés van a középpontban. Tatabánya nyerte el az idei évben a „Legaktívabb Város” címet, a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség jóvoltából.A Szemetisz játék során, a játékba regisztrált települések, csoportok csatlakoznak a TIsztul az ORszág mozgalomhoz, és csupán nyitott szemmel kell járniuk az utcákat, ahol minél több szemétszedő aktivista fotóját beküldeni a megadott mobilalkalmazáson keresztül.

Forrás és kép: tatabanya.hu

-tk-