Tatabánya

Tatabánya- A magas edzői pénzekről is ír az eheti Itthon

Tatabánya-  A magas edzői pénzekről is ír az eheti Itthon
Nem omlik össze a helyi tömegközlekedés, mivel rendeződni látszik a helyi buszközlekedés helyzete - olvasható az eheti Itthonban. Az újság annak is utánajárt, milyen meglepő dolgokat tapasztalt a felügyelőbizottság a közpénzből (is) támogatott labdarúgócsapat gazdálkodásában, mennyire aránytalan, magas fizetést kapott az edzőpáros.
A lap témái között szerepel tovább, hogy lezárult az ötletpályázat az élhetőbb belvárosról, s kiderült: a pályaművek már alkalmasak arra, hogy egy valóban kulturált városközpontot építhessen a város.


Ezen a héten ismét az Itthon egyik témája a gazdasági válság, ezúttal a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján tartott előadás tanulságait osztják meg olvasókkal. Foglalkoznak ezen kívül a sárberki utcák túlzsúfolt közlekedési helyzetével, a mai fiatalok környezettudatosságával, a Kodály Zoltán Óvoda új aszfaltburkolatával, és tudósítást közölneka parádés mazsorett fesztiválról. Ezen kívül történelmi érdekességek, helyi információk, programajánló és játék is várja az olvasókat az eheti Itthonban.

 

 

 

Forrás:www.tatabanya.hu- Tatabánya Online

Szóljon hozzánk: Tatabánya-  A magas edzői pénzekről is ír az eheti Itthon

Tatabánya linkajánló: tatabanyalink.mconet.biz

 

Képeslapküldő – Tatabánya: Küldjön képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:


Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu