Tatabánya

Navracsics Tibor adta át az új tatabányai közigazgatási központot

Navracsics Tibor adta át az új tatabányai közigazgatási központot
Czunyiné Bertalan Judit megyei kormánymegbízott mellett Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter is megjelent Tatabányán a  2,3 milliárdos átalakítás átadásánál.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal helyi szerveinek 13 500 négyzetméteres pülete egy régi, bezárt bevásárlóközpontból alakult ki. A számítások szerint az irodaház 2015-től önfenntartó lesz, majd kitermeli a beruházás költségeit.

Az átadó ünnepség Schmidt Csaba polgármester köszöntőjével kezdődött.  Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter köszöntőjént követően a megyei kormánymegbízott hozzátette: a házban korábban tíz külön telephelyen dolgozó hivatal kapott helyet, az épületben 535 ember dolgozik.

tatabánya kormányhivatal

 

Czunyiné Bertalan Judit megyei kormánymegbízott mellett Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter is megjelent Tatabányán a  2,3 milliárdos átalakítás átadásánál


A szalagátvágáson részt vett Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, Dr. Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár, Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, Czunyiné Bertalan Judit megyei kormánymegbízott, Baranyai László a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, és Schmidt Csaba polgármester is.


Fotó: tatabanya.hu

MTI/MCOnet