Tatabánya

L. Simon László adta át Tatabánya új kormányablakát

L. Simon László adta át Tatabánya új kormányablakát

A parlamenti államtitkár mellett  Schmidt Csaba polgármester, Czunyiné dr. Bertalan Judit államtitkár asszony, Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Dr. Lendvai Balázs járási hivatalvezető vágta át az új kormányablak megnyitását szimbolizáló szalagot.

Schmidt Csaba polgármester, Tatabánya, Kormányablak

A tatabányai polgármesteri hivatal földszintjén, a volt okmányiroda helyén (Fő tér 8.)  várják a kormányablak munkatársai az ügyfeleket, ahol 265-féle ügytípust lehet egy helyen kényelmesen, megújult környezetben elintézni.

- A kormány törekedett arra, hogy a kormányablakok az országban mindenütt egységes arculatot kapjanak, ugyanakkor figyeltünk arra is, hogy lehetőleg mindenhol a helyi vállalkozók, a helyi munkaerő végezze a felújításokat – mondta L. Simon László miniszter-helyettes.

Schmidt Csaba kiemelte, a mostani hivatal-átadó tulajdonképpen a befejezése annak az együttműködésnek, amelyet az önkormányzat a kormányhivatallal közösen valósított meg, s amelynek keretében tavaly ősszel már átadták az integrált ügyfélszolgálatot az első emeleten.

 

Forrás: tatabanya.hu

-kt-