Tatabánya

Az ÉDV Zrt. eddigi legnagyobb beruházását zárták le

Az ÉDV Zrt. eddigi legnagyobb beruházását zárták le
Az ÉDV Zrt-nek, a térség egyik legnagyobb környezetvédelmi szolgáltatójának a két évvel ezelőtt indult, eddigi legnagyobb beruházása 1,4 milliárd forintba került.


Schmidt Csaba polgármester és Dr. Jelen Tamás, az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezérigazgatója mutatták be a megújult szennyvíztisztító telep fejlesztési fázisait a projekt zárórendezvényén.

A fejlesztés a jövő nemzedéke mellett a ma emberét is szolgálja. A vízmű uniós és állami forrásokból több mint egymilliárd forintos támogatást kapott a mintegy 1,5 milliárdos beruházáshoz.

Schmidt Csaba polgármester és Dr. Jelen Tamás, az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezérigazgatója

 

Schmidt Csaba polgármester és Dr. Jelen Tamás, az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezérigazgatója mutatták be a beruházást  projekt zárórendezvényén

 A beruházás következtében bár a költségek megnövekednek, mégis csökkentett díjak mellett garantáljuk a magasabb színvonalú szolgáltatást – mondta a vízügyi szakember, hangsúlyozva, hogy nemzeti tulajdonú vállaltként nem a profittermelést, hanem a közösségi célokat helyezzük előtérbe. Mindez része a jelenleg is zajló víziközmű-szektor átalakulásának.


Forrás: tatabanya.hu

-kt-