Tatabánya

A Széchenyi Terv keretében újult meg a tatabányai mentőállomás

A Széchenyi Terv keretében újult meg a tatabányai mentőállomás


2015. november 27-én megújult és dinamizált mentőállomást adták át Tatabányán.

Az Új Széchenyi Terv „Sürgősségi Ellátás Fejlesztése – Mentés” projekt keretében az Országos Mentőszolgálat Magyarország 18 megyéjében 22 új mentőállomást épített és további 60-at dinamizált. A projektben a tatabányai mentőállomás felújítása bruttó 27.931.081 Ft értékű beruházás keretében valósult meg.  A megyében a tatabányai mellett a komáromi, oroszlányi és kisbéri mentőállomás került korszerűsítésre.

 

Országos Mentőszolgálat , beruházás, Tatabánya

Az Új Széchenyi Terv „Sürgősségi Ellátás Fejlesztése – Mentés” projekt keretében az Országos Mentőszolgálat  22 új mentőállomást épített és további 60-at dinamizált

 
Az európai uniós normáknak és a kor színvonalának megfelelő, megújult mentőállomás átadásán köszöntőt mondott Schmidt Csaba polgármester, Dr. Gyöngyösi Péter OMSZ projektigazgató és Dr. Onódi Lívia a régió orvosigazgatója. Az új állomások műszaki és orvostechnikai felszereltsége teljes mértékben megfelel az európai normáknak. Minden állomáson  - így a tatabányain is - két új mentőgépkocsi áll szolgálatba személyzettel együtt.


-kt-