Tatabánya

A kormányzat 13,2 milliárd forint forrást biztosít Tatabányának

A kormányzat 13,2 milliárd forint forrást biztosít Tatabányának

Csepreghy Nándor Fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár és Schmidt Csaba polgármester bemutatta Tatabánya Integrált Területi programját.

Tatabánya és a térség meghatározó gazdasági szereplői a 2014-2020. közötti Uniós költségvetési ciklusban elérhető fejlesztési támogatásokról és lehetőségekről hallhattak előadásokat a Városházán.  Csepreghy Nándor  kiemelte: a kormány továbbra is a lokálpatriotizmust részesíti előnyben és kiáll a hazai vállalkozások mellett. A támogatások középpontjába a helyi gazdaságok és vállalatok, a kis és középvállalkozások kerülnek.

 

Tatabánya Megyei Jogú Város

 

A kormányzat 13,2 milliárd forint forrást biztosít Tatabányának fejlesztésekre a következő 7 évben

 

 Ahogy elhangzott: a kormányzat 2014. és 2020. között 13,2 milliárd forint forrást biztosít Tatabányának, fejlesztési elképzelései megvalósítására: út és közösségi- kerékpáros közlekedésfejlesztésre, a közszolgáltatások bővítésére, gazdaságfejlesztési projektekre, foglalkoztatás növelő szolgáltatások fejlesztésére, lakásfejlesztési projektekre, Tatabánya további fejlődéséhez szükséges versenyképes háttér biztosítására.

 

-kt-

Forrás: tatabanya.hu