Komárom-Esztergom megye

Rendőröknek alakítottak ki tíz lakást

Rendőröknek alakítottak ki tíz lakást

A Vértesi Erdő Zrt. tíz újjáépített lakást adott át használatra a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a lakásokat egy használaton kívüli irodaházból alakították ki.

A beruházás 90 millió forintba került, a lakások 36, 53 és 58 négyzetméteresek, bútorozottak és minden szükséges felszereléssel ellátottak. Az ingatlanok elosztása érdekében az állományon belül pályázatot hirdetettek, amelyre csaknem négyszeres volt a túljelentkezés, ugyanakkor az épület többi részének felújításával a rendőrség jövőre újabb húsz lakást vehet át. Az erdőgazdaság, a rendőrség és az önkormányzat között megállapodás alapján a lakások bérleti díjának felét az önkormányzat biztosítja.

 

Vértesi Erdő Zrt.

A Vértesi Erdő Zrt. a rendőrséggel együttműködve jelentős sikereket értek el a vagyonvédelemben

 

Kocsis Mihály, a Vértesi Erdő Zrt. vezérigazgatója elmondta, miután kezelésbe vették az erdészet székháza melletti, volt ÁNTSZ telephelyet, itt kapott helyet a Szent Borbála Kórház irattára, illetve az épületben működik az erdészeti termékeket árusító bolt. A jövőben az erdészet a megyei könyvtárral együttműködve egy ökokönyvtárat is kialakítana.

 

/T.D.