Komárom-Esztergom megye

Elkészült a Selye János Kórház fejlesztése

Elkészült a Selye János Kórház fejlesztése

171 millió forintos fejlesztési program keretében fejlesztették a komáromi Selye János Kórházat, keretében korszerű műszereket szereztek be és energiamegtakarítást eredményező beruházásokat végeztek el.

A komáromi kórház 2013 óta közel egymilliárd forintot fordíthatott fejlesztésre, a mostani beruházás állami költségvetésből valósult meg. A várandósgondozás színvonalának emelése érdekében beszereztek egy felsőkategóriás nőgyógyászati genetikai, ultrahangos vizsgálókészüléket, valamint úgy fejlesztették a már meglévő digitális röntgent, hogy a műszer leleteit a megye összes kórházában fogadni lehessen.

 

Befejeződött a komáromi Selye János Kórház fejlesztése

A komáromi Selye János Kórház 171 millió forintos fejlesztése részeként korszerűsített röntgen és ultrahang diagnosztikai részleg 

 

A kórházban teljes energetikai felújítást végeztek el az élelmezési részlegben, a kazánházban és a röntgendiagnosztika épületben, valamint részben új konyhai eszközöket szereztek be. Új szünetmentes áramforrásrendszert is kialakítottak, melynek köszönhetően teljes áramszünet esetén is képes a kórház folyamatos áramellátásnak biztosítására. 

 

/T.D.