Komárom-Esztergom megye

Díjazták a megye kiválóságait

Díjazták a megye kiválóságait

Átadták a megye kitüntető díjait, az ünnepségen részt vett Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, Romanek Etelka, Esztergom polgármestere, Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, Czimbalmosné Molnár Éva, Magyarország szlovákiai nagykövete és Dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára is. 

Popovics György köszöntőjében kiemelte, hogy öröm és megtiszteltetés azokkal találkozni, akik mindig a jobbra törekednek és sokszor erejükön felül teljesítenek. A köszöntők után díjakat adott át Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal vezetője. Összesen 12 díjat adtak át olyan személyeknek és csoportoknak, akik szakmai tevékenységül során maradandót alkottak.

 

Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke - forrás: kemoh.hu

Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte az est vendégeit

 

A gálán részt vett számos együttműködő gazdasági érdekképviseleti szervezetek képviselői, a megyei közgyűlés és település képviselője, polgármestere is. Az ünnepség fényét emelte az esztergomi Malom Művészeti Műhely szervezésében felvidéki diákok előadása. A köszöntők és díjak kiosztása után Kancz Csaba komránymegbízott mondott pohárköszöntőt, végül az estét egy állófogadás zárta.

 

/T.D.