Komárom-Esztergom megye

A VOSZ kétnapos konferenciát szervezett vállalkozóknak Esztergomban

A VOSZ kétnapos konferenciát szervezett vállalkozóknak Esztergomban

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) kétnapos konferenciát tartott vállalkozóknak Komárom-Esztergom megye székhelyén.

A Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) a TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projekt részeként tartotta meg a konferenciát 2015.02.17-18-án.

A VOSZ megyei elnöke, Pordán Zsigmond a rendezvényen hangsúlyozta: A kis- és középvállalkozói szektor még nem indult be igazán, de az elkövetkezőhétéves uniós ciklus jó esélyt kínál a megerősödésre.

Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ), pályázat, kkv

 

A Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) a TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projekt részeként tartott konferenciát

 


Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott beszédében az együttműködés – értve ez alatt az állam, az önkormányzatok és a vállalkozók folyamatos párbeszédét – fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az előadók között volt mások mellett Galambos Gergely, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. tanácsadója, valamint Horváth Balázs a Magyar Export-Import Bank Zrt. regionális képviselő-vezetője is.

 

-csa-

Forrás:kormanyhivatal.hu